De handigheid van bouwborden

De handigheid van bouwborden

Bouwborden, je ziet zich overal langs de kant van de weg, een hoop mensen valt het op, andere mensen zien ze niet eens staan. Deze bouwborden zijn eigenlijk gemaakt om een aankondiging te geven aan mensen wat er langs de kant van de weg wordt gebouwd. Zo kan je interesse opwekken en eigenlijk een soort van reclame maken voor wat er gebouwd wordt, mensen geïnteresseerd maken als het ware. Maar niet alleen de bouworganisatie maakt ‘reclame’ op deze borden, ook makelaars en aannemers spelen hierop in. Deze mensen zitten natuurlijk binnen deze sector en hier weten ze maar al te goed op in te spelen. Veel mensen realiseren zich niet wat voor een effect van die bouwborden op je hebben. Je rijd er langs, staat stil voor het stoplicht en al kijk je er maar een paar seconden naar. Die namen van bedrijven blijven in je hoofd zonder dat je het zelf doorhebt. Als jij dan bijvoorbeeld een keer een aannemer nodig hebt komt onbewust de naam van de aannemer boven die jij toen destijds op het bouwbord hebt zien staan. En dit realiseren zich de bedrijven zich maar al te goed, al zou je dit misschien niet denken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>